Com Estalviar Llum

A Asgeener, t’assessorarem i oferirem la màxima varietat i possibilitats per trobar les solucions adaptades a cada client per a un màxim estalvi i per aprendre com estalviar llum.

Com Estalviar Llum...

Com Estalviar Llum a la Factura

A Asgeener, t’assessorarem i oferirem la màxima varietat i possibilitats per trobar les solucions adaptades a cada client per a un màxim estalvi i per aprendre com estalviar llum. Pots contactar amb nosaltres per a més informació o solucionar dubtes aquí sense cap cost.

A continuació et mostrem algunes de les recomanacions per optimitzar les teves factures, reduint costos i millorant tant l’estalvi energètic com l’eficiència energètica del teu negoci o habitatge.

CANVIS DE COMPANYIA
Cada companyia tractarà de convèncer que la seva és la millor, nosaltres treballem amb més de 20 companyies elèctriques i de gas del sector, tan conegudes (Endesa, Gas natural, Iberdrola …) com poc conegudes (Aldro, Audax, Orus …), per oferir-te sempre les millors ofertes en cada moment de l’any, garantint sempre l’oferta més competitiva, sense limitar-nos a una sola opció.

PUJADES I BAIXADES DE POTÈNCIA
Analitzem l’historial de consum de la teva empresa i la potència mitjana usada per recomanar una reducció en cas que no la consumeixis i estiguis pagant per una potència que no necessites, o pujar-la en el cas contrari, ja que llavors has de pagar excessos d’energia que augmenten les factures.

Si simplement vols pujar o baixar la potència, realitzarem aquesta gestió per tu aconsellant sempre les millors opcions.

OPTIMITZACIONS DE POTÈNCIA
Una altra alternativa és l’optimització de la potència contractada. Realitzem una anàlisi de l’historial del maxímetre del teu consum per hores (potència real consumida) per ajustar els diferents períodes (P1, P2, P3 …) per maximitzar cada tram horari i reduir o augmentar la potència de cada un en funció del seu ús real sense canviar el tipus de contracte i sense cap cost.

Si tens qualsevol dubte, vols més informació, o vols que t’atenguem personalment sense cap cost, dona una ullada a com contactar amb nosaltres.

Asgeener...

¿Considera que paga molt en la seva factura de llum i/o gas?

Truqui al 977 080 107 i farem un estudi gratuit.

Demani Informació

Asgeener...
Utilitzem cookies per oferir-vos la millor experiència al nostre lloc web.    Més informació
Privacidad