Tramitacions i Certificats Energètics

Altes de llum i gas, gestions en factura, butlletins i certificats energètics… Si tens qualsevol dubte, vols més informació, o vols que et atenguem personalment sense cap cost, fa una ullada a com contactar amb nosaltres.

Tramitacions i Certificats Energètics...

Tramitacions i Certificats Energètics

ALTES DE LLUM I GAS
Tramitarem per tu aquesta gestió a les oficines pertinents si ja existeix subministrament, o et facilitarem el contacte dels tècnics més qualificats per a noves instal·lacions o altes de servei si encara no disposaves d’ells, tot perquè tu no et preocupis per res.

GESTIONS EN FACTURA
Gestionarem la modificació de qualsevol m de dada de les factures a les oficines corresponents, canvis de nom, modificació de tarifes, ofertes.. D’aquesta manera garantim el màxim control sobre les factures per evitar sorpreses i assegurar-te que tot sigui correcte i disposis sempre de les millors ofertes.

BUTLLETINS I CERTIFICATS ENERGÈTICS
Des del 13 d’abril de 2013 que es va publicar el Butlletí Oficial de l’Estat el Reial Decret 235/2013 la nova normativa sobre eficiència energètica, és obligatori que tots els habitatges compten amb un certificat d’eficiència energètica, així com el seu butlletí detallant el consum estimat de l’habitatge.

A Asgeener et facilitarem aquest tràmit perquè això no sigui un impediment per a la venda d’un habitatge, o l’adequació a aquesta llei.

A Asgeener ens encarregarem de, independentment de la teva companyia, gestionar-tots aquests tràmits o serveis per evitar que perdis temps de la teva feina o temps lliure fent cues, demanant hora i esperant a les oficines d’aquestes empreses que solen estar saturades per realitzar una gestió de 5 minuts.

Si tens qualsevol dubte, vols més informació, o vols que t’atenguem personalment sense cap cost, dona una ullada a com contactar amb nosaltres.

Asgeener...

¿Considera que paga molt en la seva factura de llum i/o gas?

Truqui al 977 080 107 i farem un estudi gratuit.

Demani Informació

Asgeener...
Utilitzem cookies per oferir-vos la millor experiència al nostre lloc web.    Més informació
Privacidad